Prodej skončil

Georgia Ramon
FILIPÍNY
75% hořká čokoláda 50g

karamel, tropické ovoce, koření
Tóny
střední
Intenzita
květiny
Dochuť

Filipínské kakao patří v současné době k nováčkům mezi boby. Jde tedy o jedinečnou věc, kterou můžete nyní ochutnat od čokoládovny Georgia Ramon. Kablón farma se rozkládá na 65 hektarech a založena byla panem Ernestem Pantuaou v padesátých letech 20. století. Kakao roste v blízkosti tropických ovocných stromů, kokosových palem a černého pepře, což se velmi zásadně odráží i v chuti této vynikající tabulky čokolády.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Filipíny
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441820421 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová hmota, kokosový cukr, kakaové máslo. Minimální obsah kakaa: 75%. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2226 g
Tuky
43 g
z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
24 g
    z toho cukry
19 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
13 g
Sůl
0.03 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Filipíny od Georgia Ramon není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST