Prodej skončil

Georgia Ramon
FILIPÍNY
75% hořká čokoláda 50g

karamel, tropické ovoce, koření
Tóny
střední
Intenzita
květiny
Dochuť

Filipínské kakao patří v současné době k nováčkům mezi boby. Jde tedy o jedinečnou věc, kterou můžete nyní ochutnat od čokoládovny Georgia Ramon. Kablón farma se rozkládá na 65 hektarech a založena byla panem Ernestem Pantuaou v padesátých letech 20. století. Kakao roste v blízkosti tropických ovocných stromů, kokosových palem a černého pepře, což se velmi zásadně odráží i v chuti této vynikající tabulky čokolády.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Filipíny
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441820421 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová hmota, kokosový cukr, kakaové máslo. Minimální obsah kakaa: 75%. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2226 g
Tuky
43 g
z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
24 g
    z toho cukry
19 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
13 g
Sůl
0.03 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Filipíny od Georgia Ramon není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST



 


Nenechte si ujít nejnovější slevy a novinky!

Přihlaste se k odběru našeho čokoládového newsletteru

Odesláním formuláře souhlasíte s použitím adresy pro zasílání našich obchodních sdělení. Posíláme obvykle jeden newsletter týdně a můžete se samozřejmě kdykoliv odhlásit.