Prodej skončil
Bio
GR 70% hořká čokoláda - lišky BIO 50 g

Georgia Ramon
LIŠKY
70% hořká čokoláda 50 g

Kakao
Tóny
Silná
Intenzita
Lišky - houby
Dochuť

Čokoláda pro milovníky hub. Volně rostoucí lišky byly ručně vybírány a ty nejlepší kousky se pak dostaly do této tabulky Georgia Ramon, kde dělají společnost 70 % kakaa z Dominikánské republiky.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Bio
GR 80% hořká čokoláda HAITI BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti hořká

80% hořká čokoláda 50 g
179
Do košíku
ks
DOČASNĚ VYPRODÁNO
GR 44% mandlová hořká čokoláda PISTÁCIE VEGAN BIO 50 g
Bio
GR 73% hořká čokoláda BRAZÍLIE BIO 50 g

Georgia Ramon

Brazílie

73% hořká čokoláda 50g
179
Do košíku
ks
Bio
GR 58% mléčná čokoláda HAITI BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti mléčná

58% mléčná čokoláda 50 g
179
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Dominikánská republika
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441821008 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo, sušené lišky (11 %). Obsah kakaa: min. 70 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka. Pokud není uvedeno jinak, všechny suroviny jsou organické. DE-ÖKO-003 Zemědělství EU /mimo EU.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2168 g
Tuky
40 g
z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
30 g
    z toho cukry
27 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
11 g
Sůl
0.1 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Lišky od Georgia Ramon není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
GR 80% hořká čokoláda HAITI BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti hořká

80% hořká čokoláda 50 g
179
Do košíku
ks
Bio
GR 58% mléčná čokoláda HAITI BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti mléčná

58% mléčná čokoláda 50 g
179
Do košíku
ks
Bio
GR 73% hořká čokoláda BRAZÍLIE BIO 50 g

Georgia Ramon

Brazílie

73% hořká čokoláda 50g
179
Do košíku
ks