199
ks
Novinka
V posledním týdnu zakoupili 4 zákazníci
Heinde & Verre 37% bílá čokoláda Gold Piura Peru White 70 g Další fotografie 3

Heinde & Verre
GOLD PIURA PERU WHITE
37% bílá čokoláda 70 g

Skladem 38 ks
Květiny, muškátový oříšek
Tóny
Silná
Intenzita
Karamel, citrusy
Dochuť

Heinde & Verre představují bílou čokoládu bez přidání jakýchkoliv jiných než přírodních aditiv. Přirozená chuť a aroma kakaového másla z Peru dodává čokoládě krémovou chuť a nepotřebuje extra přidání vanilky. Čokoláda má bez přidané vanilky chuťově blízko čerstvým mléčným produktům, například smetaně. Po rozbalení doporučují výrobci čokoládu rychle zkonzumovat, jelikož tato bílá čokoláda velmi rychle přichází o vůni a chuť. Což v případě této tabulky nebude problém :-) a varujeme vás, jde o velmi návykovou záležitost. V čokoládě objevíte chuťové tóny po bílém ovoci, muškátovém oříšku, krémovém karamelu a citrusech. PS: V krabičce najdete dvě tabulky čokolády. Jednu tabulku si dejte hned a druhou máte na později!

199
173 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
Holandsko
Vyrobeno


Výrobce: Heinde & Verre, Katalogové číslo: 8719327345139 Hmotnost: 70 g

Složení

kakaové máslo, sušené mléko, cukr, slunečnicový lecitin. Minimální obsah kakaového másla: 37 %. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2598/619 kJ/kcal
Tuky
46 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
43 g
    z toho cukry
43 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0,3 g



Poznejte čokoládovnu

Heinde & Verre

Představujeme vám čokoládovnu z holandského Rotterdamu Heinde & Verre. Název čokoládovny znamená „blízký & vzdálený“ a vznikl na základě myšlenky používání ingrediencí od místních holandských „blízkých“ farmářů v kombinaci s kakaovými boby ze „vzdálených“ exotických zemí. Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.

Jak sami čokolatiéři říkají: „Výroba té nejlepší čokolády je otázkou precizní práce, která vyžaduje čas a pracovní nadšení“. V továrně v Rotterdamu boby ručně přebírají a pro každý druh kakaa mají specifický pracovní a výrobní postup. Heinde & Verre čokolády odpočívají (staří) minimálně po dobu tří měsíců, získají tak komplexní chuť.

V portfoliu čokolády objevíte single origin tabulky i blendy. Single origin čokolády odhalují typický charakter jednoho použitého druhu kakaa dané plantáže. Blendy vám představí čokolády z namixovaných bobů, které mají plnou vybalancovanou chuť.

Čokoládovna používá kakao získané přímo od farmářů a na každé tabulce najdete mapu s přesným označením původu bobů. Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Ochutnat můžete čokolády z Bali, Peru nebo Brazílie. Za několik svých tabulek získali Heinde & Verre také několik světových ocenění.

Všechny čokolády od Heinde & Verre

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Amedei

Toscano White

29% bílá čokoláda s pistáciemi 50 g
169
Nejprodávanější
Willie's Cacao El Blanco 36% bílá čokoláda 50 g

Willie's Cacao

El Blanco

36% bílá čokoláda 50 g
95
Bio
FRIIS-HOLM WHITE 40% bílá čokoláda Ekvádor 100 g

Friis-Holm

White Ecuador

40% bílá čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

White Nibs

40% bílá čokoláda s kakaovými boby 100 g
299