Prodej skončil

Heinde & Verre
VEGAN NOBLE BALI MYLK - ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ
55% hořká čokoláda 6 x 100 g

Banán
Tóny
Silná
Intenzita
Kokos, smetana, ořechy
Dochuť

Hledáte poctivou čokoládu na vaření? Je tady! Geniální vegan "mléčná" čokoláda bez přidaného sušeného mléka, která má banánový chuťový nádech a kokosovými tóny. V balení najdete šest samostatných stogramových čokolád, takže se vám při pečení bude dobře počítat čokoládová dávka. Ideální na polevy, náplně nebo krémy. Samozřejmě, že si ji také můžete dát jen tak, jako klasickou tabulku čokolády. je vynikající!

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Willie's Cacao

Indonesian Black, Javan Dark Breaking 100%

100% čokoládový váleček 180 g
198
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Bali
Původ bobů
Holandsko
Vyrobeno


Výrobce: Heinde & Verre, Hmotnost: 600 g

Složení

kakaové boby, kakaové máslo, řepný cukr, oves, kokos, banán, rýžový prášek, kalcium, slunečnicový lecitin. Obsah kakaa: min. 55 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2402 g
Tuky
42 g
z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
38 g
    z toho cukry
28 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
6 g
Sůl
0.3 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Vegan Noble Bali mylk - čokoláda na vaření od Heinde & Verre není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Heinde & Verre

Představujeme vám čokoládovnu z holandského Rotterdamu Heinde & Verre. Název čokoládovny znamená „blízký & vzdálený“ a vznikl na základě myšlenky používání ingrediencí od místních holandských „blízkých“ farmářů v kombinaci s kakaovými boby ze „vzdálených“ exotických zemí. Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.

Jak sami čokolatiéři říkají: „Výroba té nejlepší čokolády je otázkou precizní práce, která vyžaduje čas a pracovní nadšení“. V továrně v Rotterdamu boby ručně přebírají a pro každý druh kakaa mají specifický pracovní a výrobní postup. Heinde & Verre čokolády odpočívají (staří) minimálně po dobu tří měsíců, získají tak komplexní chuť.

V portfoliu čokolády objevíte single origin tabulky i blendy. Single origin čokolády odhalují typický charakter jednoho použitého druhu kakaa dané plantáže. Blendy vám představí čokolády z namixovaných bobů, které mají plnou vybalancovanou chuť.

Čokoládovna používá kakao získané přímo od farmářů a na každé tabulce najdete mapu s přesným označením původu bobů. Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Ochutnat můžete čokolády z Bali, Peru nebo Brazílie. Za několik svých tabulek získali Heinde & Verre také několik světových ocenění.

Všechny čokolády od Heinde & Verre

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Průměrné hodnocení 4. Vypočteno z 1 hodnocení
Všechna hodnocení
Jiří -
13.06.2021

Výborná hořká čokoláda.

Recenze píší jen zákazníci, kteří tento produkt zakoupili. Více informací
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Willie's Cacao

Indonesian Black, Javan Dark Breaking 100%

100% čokoládový váleček 180 g
198
Do košíku
ks