109
ks
V posledním týdnu zakoupilo 5 zákazníků
Jordi's Cocoa Nibs POP 40% bílá čokoláda 50 g

Jordi's
POP
40% bílá čokoláda s drcenými boby 50 g

Skladem 8 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Smetana
Tóny
Silná
Intenzita
Med, kakao
Dochuť

Tato poctivá bílá čokoláda s kousky pražených kakaových bobů je obrovským kontrastem chutí. Na jedné straně Anděl v podobě sladké, mlékem nabité čokolády a na straně druhé Ďábel v podobě kakaových bobů syrové a dřevité chuti.

109
95 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Venezuela
Původ bobů
Česko
Vyrobeno

Posyp čokolády jsou drcené boby z Madagaskaru.



Výrobce: Jordi's chocolate, Katalogové číslo: 8594176050706 Hmotnost: 50 g, 100 g = 218,00 Kč

Složení

kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr, vanilka, kakaové boby (20 %). Obsah kakaového podílu 40 %. Může obsahovat stopy lískových ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2639 kJ/kcal
Tuky
49 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
30 g
Sacharidy
36 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
g
Bílkoviny
11 g
Sůl
0,26 g
Poznejte čokoládovnu

Jordi's chocolate

V létě roku 2010 byl v Hradci Králové založen Salón čokolády – Jordi's Chocolate, pány Stejskalem a Koudelkou.

Po usilovné práci a vzdělávání sebe i zákazníků v oblasti opravdové čokolády se jim podařilo založit na počátku roku 2012 malou manufakturu na výrobu čokolády od kakaového bobu po tabulku. Od konce První republiky jsou Jordi's Chocolate v Česku první, kdo se o něco takového pokusil. Podařilo se tak alespoň trochu vrátit čas čokolády zpátky do České republiky. 

Jordi's Chocolate získali i několik prestižních mezinárodních ocenění, včetně medailí od Academy of Chocolate.

Všechny čokolády od Jordi's chocolate

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST