Prodej skončil

Mesjokke
D.A.R.C. ANGEL NICARAGUA TRINITARIO
72% hořká čokoláda 80 g

Ovocné
Tóny
Silná
Intenzita
Ořechy, med
Dochuť

Mesjokke a jejich tabulka z Nikaraguy a odrůdy Trinitario vás určitě nadchne. Jemná tabulka čokolády má v začátku chuti příjemnou kyselinku po tropickém ovoci, chuť se rozvine do teplého medového nádechu s dochutí po oříšcích a sušeném ovoci.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
FRIIS-HOLM 60% hořká čokoláda LA DALIA Nicaragua 100 g

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua

60% hořká čokoláda 100 g
299
DOČASNĚ VYPRODÁNO
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda JOHE Nicaragua 100g

Friis-Holm

Johe Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299
DOČASNĚ VYPRODÁNO
FRIIS-HOLM 85% hořká čokoláda LA DALIA Nicaragua 100 g

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua

85% hořká čokoláda 100 g
299
DOČASNĚ VYPRODÁNO
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda LA DALIA Nicaragua 100 g

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299
DOČASNĚ VYPRODÁNO
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda BARBA Nicaragua 100 g

Friis-Holm

Barba Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299

PŮVOD ČOKOLÁDY

Nikaragua
Původ bobů
Holandsko
Vyrobeno


Výrobce: MESJOKKE, Katalogové číslo: 8717953203816 Hmotnost: 80 g

Složení

kakaové boby (La Dalia Nikaragua), třtinový cukr, emulgátor: sójový lecitin.Obsah kakaa: min. 72 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2471 g
Tuky
43 g
z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
40 g
    z toho cukry
36 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
10 g
Sůl
1.6 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda D.A.R.C. Angel Nicaragua Trinitario od Mesjokke není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Great Taste Awards *

Společnost The Fine Food Guild každoročně pořádá největší světovou soutěž kvalitního jídla a pití Great Taste Awards. Logo této soutěže na obalu vašeho výrobku značí, že dostatečně nadchnul náročnou porotu, a vás tedy dozajista uspokojí.

Poznejte čokoládovnu

MESJOKKE

Představujeme vám novou čokoládovnu z nizozemského Utrechtu. Na výrobu svých tabulek používají kakaové boby přímo od farmářů a pěstitelů, tzv. "Direct Trade". Mají tak jistotu, že jejich farmáři dostanou za své kakao reálnou tržní cenu a zárověň jsou schopni kontrolovat kvalitu nakoupených bobů. Čokoládovna z Utrechtu vyrábí tabulky "bean-to-bar" a vy je nyní můžete ochtnat i u nás.

Všechny čokolády od MESJOKKE

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST