Prodej skončil

Michel Cluizel
ÉCLATS CARAMEL BEURRE SALÉ
45% mléčná čokoláda se slaným karamelem 100 g

NEBEZPEČNĚ NÁVYKOVÉ! Michel Cluizel z Francie si pro milovníky mléčné čokolády se slaným karamelem připravil tento čokoládový skvost. Čeká na vás v krabičce tabulka vysokoprocentní mléčné čokolády. Slaný akcent karamelu příjemně zvýrazní chuť kakaa a krásně vyváží sladkost čokolády. Ne nadarmo patří slaný karamel k té nelepší příchuti, kterou čokoládu doladit.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Michel Cluizel, Katalogové číslo: 3572870000420 Hmotnost: 100 g

Složení

cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kousky karamelu (18 % cukr, vysokoprocentní máslo, sušené plnotučné a nízkotučné mléko, sůl), kakaové boby, bourbonská vanilka. Obsah kakaové sušiny 45 %. Může obsahovat stopy lepku a vajec.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2370 g
Tuky
37 g
z toho nasycené mastné kyseliny
23 g
Sacharidy
49.5 g
    z toho cukry
48.1 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
7.1 g
Sůl
0.24 g
Poznejte čokoládovnu

Michel Cluizel

Rodinná čokoládovna z Normandie na severu Francie založená roku 1948. Její vznik se datuje od doby, kdy Michelovi rodiče rozšířii nabídku své cukrárny o čokoládu, kterou vyráběli ve své vlastní kuchyni. Nyní má čokoládovna kolem 200 zaměstnanců a stále zůstává v rukou Michela Cluizela a jeho čtyř dětí. Nabízí mimo jiné unikátní řadu plantážních čokolád, luxusní čokoládové ochutnávkové sady a téměř 200 druhů ručně vyráběných pralinek, ganaches, macarolats, pochons a čokoládových lanýžů.

Od roku 1997 Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim férové nadstandardní ceny. Díky tomu získává dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů.  Při výběru surovin si dává Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si patentoval ochrannou známku Nobles Ingredients (neboli urozené, vznešené suroviny) která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá jen čisé kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Všechny čokolády od Michel Cluizel