219
ks

Raaka Chocolate
PURE CACAO 100%
100% hořká čokoláda 50 g

Skladem 38 ks
Citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Tropické ovoce
Dochuť

100% tabulka od brooklynské čokoládovny Raaka vás dostane. Nečekejte od ní trpkost některých stoprocentních čokolád, je jemná až krémová, s typickými ovocnými tóny tanzánského kakaa a na konci vás čeká příjemně sladká dochuť.

219
190 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Tanzánie
Původ bobů
USA
Vyrobeno


Výrobce: Raaka, Katalogové číslo: 850002567526 Hmotnost: 50 g

Složení

organické kakaové boby, organické kakaové máslo. Obsah kakaa: 100 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2076/496 kJ/kcal
Tuky
48 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
32 g
    z toho cukry
0 g
Vláknina
28 g
Bílkoviny
12 g
Sůl
g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Pure cacao 100% od Raaka Chocolate není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

Raaka

Čokoládovnu Raaka najdete v New Yorku, konkrétně v Brooklynu. Největší zajímavostí této čokoládovny je proces zpracování kakaových single origin bobů, které v Raace nepraží, ale vyrábí tzv. “unrosated chocolate”. Jak sami říkají, proti pražení nic nemají, ale baví je více ovocná a zároveň autentická chuť “syrových” bobů, která vzniká právě pokud se kakaové boby neupraží. Používají kakaové boby z Tanzanie z Kokoa Kamili, Dominikánské republiky nebo Peru. A až budete v New Yorku, tak určitě nevynechejte exkurzi v této čokoládovně, stojí to za to.

Všechny čokolády od Raaka

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Ajala 70% hořká čokoláda Single Origin Tanzanie Kokoa Kamili Bio 45 g

Ajala

Tanzanie Kokoa Kamili

70% hořká čokoláda 45 g
115

Míšina čokoláda

Tanzanie

85% hořká čokoláda 80 g
169
Novinka
Francois Pralus Tanzanie 75% hořká čokoláda 100g

Francois Pralus

Tanzanie

75% hořká čokoláda 100 g
169
Novinka
Bio
GR 100% hořká čokoláda Tanzania s praženými boby BIO 50 g

Georgia Ramon

Tanzania a drcené boby

100% hořká čokoláda 50 g
189