Prodej skončil

Raaka Chocolate
STRAWBERRY SWIRL
61% hořká čokoláda s jahodami a kokosem 50 g

Jahody, kakao
Tóny
Silná
Intenzita
jahody, kokos
Dochuť

SUPER LIMITED EDITION, čokoládová tabulka vyrobena jako experimental small batch (v extrémě malém nákladu).

Šťavnatá tabulka čokolády z tanzanského kakaa s krásným růžovým vírem na jedné straně. Příjemně sladká po jahodách a ovoněná kokosem. Další paráda od newyorské Raaky.





Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Raaka 100% hořká čokoláda Pure Cacao 50 g

Raaka Chocolate

Pure cacao 100%

100% hořká čokoláda 50 g
218

PŮVOD ČOKOLÁDY

Tanzánie
Původ bobů
USA
Vyrobeno


Výrobce: Raaka, Katalogové číslo: 850002567748 Hmotnost: 50 g

Složení

organické kakaové boby, organický třtinový cukr, organické kakaové máslo, organický kokos, organické jahody, organický slunečnicový lecitin, organický vanilkový lusk. Obsah kakaa: min. 61 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2209 g
Tuky
40 g
z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
48 g
    z toho cukry
28 g
Vláknina
16 g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Strawberry Swirl od Raaka Chocolate není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Raaka

Čokoládovnu Raaka najdete v New Yorku, konkrétně v Brooklynu. Největší zajímavostí této čokoládovny je proces zpracování kakaových single origin bobů, které v Raace nepraží, ale vyrábí tzv. “unrosated chocolate”. Jak sami říkají, proti pražení nic nemají, ale baví je více ovocná a zároveň autentická chuť “syrových” bobů, která vzniká právě pokud se kakaové boby neupraží. Používají kakaové boby z Tanzanie z Kokoa Kamili, Dominikánské republiky nebo Peru. A až budete v New Yorku, tak určitě nevynechejte exkurzi v této čokoládovně, stojí to za to.

Všechny čokolády od Raaka