Prodej skončil

Raaka Chocolate
ROSE CARDAMOM
70% hořká čokoláda s růží na kardamomem 50 g

Růže
Dochuť
Silná
Intenzita
Kardamom, ambrosie
Dochuť

LIMITOVANÁ EDICE! Tabulka čokolády z kakaa z Tanzanie je jednou ze tří tabulek čokolády z čokoládovny Raaka z New Yorku, která vznikla ve spolupráci s newyorskou botanickou zahradou.
Čokoláda je krásně ovoněna jemnou růží, která dodává čokoládě celkově květinový nádech. Dochuť tabulky je okořeněna výrazným kardamomem.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Raaka 100% hořká čokoláda Pure Cacao 50 g

Raaka Chocolate

Pure cacao 100%

100% hořká čokoláda 50 g
218

PŮVOD ČOKOLÁDY

Tanzánie
Původ bobů
USA
Vyrobeno


Výrobce: Raaka, Katalogové číslo: 850002567076 Hmotnost: 50 g

Složení

organické kakaové boby, organický třtinový cukr, organické kakaové máslo, organické ibiškové květy, organická skořice, organický vanilkový lusk. Obsah kakaa: min. 70 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2226 g
Tuky
32 g
z toho nasycené mastné kyseliny
20 g
Sacharidy
48 g
    z toho cukry
32 g
Vláknina
12 g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Rose Cardamom od Raaka Chocolate není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Raaka

Čokoládovnu Raaka najdete v New Yorku, konkrétně v Brooklynu. Největší zajímavostí této čokoládovny je proces zpracování kakaových single origin bobů, které v Raace nepraží, ale vyrábí tzv. “unrosated chocolate”. Jak sami říkají, proti pražení nic nemají, ale baví je více ovocná a zároveň autentická chuť “syrových” bobů, která vzniká právě pokud se kakaové boby neupraží. Používají kakaové boby z Tanzanie z Kokoa Kamili, Dominikánské republiky nebo Peru. A až budete v New Yorku, tak určitě nevynechejte exkurzi v této čokoládovně, stojí to za to.

Všechny čokolády od Raaka