Raaka Chocolate
PURE CACAO & STRAWBERRY & COCONUT
80% hořká čokoláda s jahodami a kokosem 50 g

Není skladem
Citrusy, jahody
Tóny
Silná
Intenzita
Jahody, kokos, kakao
Dochuť

ÚLET! Pokud hledáte čokoládu bez cukru a patříte mezi milovníky jahod a kokosu, má pro vás čokoládovna Raaka tu pravou tabulku. Čeká na nás mahagonová čokoláda, která krásně voní po jahodách a když ji ochutnáte, překvapí vás extrémní kyselostí. Kokos krásně v závěru dochuti doladí vyváženou chuť této tabulky.

219
190 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Tanzánie
Původ bobů
USA
Vyrobeno


Výrobce: Raaka, Katalogové číslo: 850002567557 Hmotnost: 50 g, 100 g = 438,00 Kč

Složení

organické kakaové boby, organické jahody, organický pražený kokos, organické kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 80 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2042/488 kJ/kcal
Tuky
44 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
36 g
    z toho cukry
8 g
Vláknina
28 g
Bílkoviny
12 g
Sůl
0,04 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Pure cacao & strawberry & coconut od Raaka Chocolate není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

Raaka

Čokoládovnu Raaka najdete v New Yorku, konkrétně v Brooklynu. Největší zajímavostí této čokoládovny je proces zpracování kakaových single origin bobů, které v Raace nepraží, ale vyrábí tzv. “unrosated chocolate”. Jak sami říkají, proti pražení nic nemají, ale baví je více ovocná a zároveň autentická chuť “syrových” bobů, která vzniká právě pokud se kakaové boby neupraží. Používají kakaové boby z Tanzanie z Kokoa Kamili, Dominikánské republiky nebo Peru. A až budete v New Yorku, tak určitě nevynechejte exkurzi v této čokoládovně, stojí to za to.

Všechny čokolády od Raaka

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST

Krásná čokoládovna Raaka v Brooklynu. Až budete v NY na výletě, zajděte se podívat na exkurzi, stojí to za to!

Nejlepší polštář na světě. Raaka používá výhradně eticky vypěstované kakao a kakaové boby před zpracováním nepraží.