Prodej skončil
Bio
Rococo 65% hořká čokoláda - bazalka a perská limetka Bio 70g

Rococo Chocolates
BAZALKA A PERSKÁ LIMETKA BIO
65% hořká čokoláda 70g

Jazyk rozpozná jako první velmi aromatickou chuť bazalky, která připomíná pražená anýzová semínka. Následně se ponoříte do kyselosti sušené perské limetky. To vše ve skvělé tmavé čokoládě z grenadských kakaových bobů. Skvělá k červenému vínu.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Seed and Bean 72% hořká čokoláda máta BIO 75 g

Seed and Bean

Máta

72% hořká čokoláda 75 g
DOČASNĚ VYPRODÁNO
Seed and Bean 37% mléčná čokoláda mořská sůl Cornish a limetka BIO 75 g
Seed and Bean 37% mléčná čokoláda mořská sůl Cornish a limetka BIO 75 g

Seed and Bean

Mořská sůl Cornish a limetka

37% mléčná čokoláda 75 g
DOČASNĚ VYPRODÁNO
Seed and Bean BABY 37% mléčná čokoláda mořská sůl Cornish a limetka BIO 25 g
Seed and Bean BABY 37% mléčná čokoláda mořská sůl Cornish a limetka BIO 25 g

PŮVOD ČOKOLÁDY

Grenada
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Rococo Chocolates HQ, Katalogové číslo: 5060072750017 Hmotnost: 70 g

Složení

*kakaová hmota, *třtinový cukr, *kakaové máslo, *kakaový prášek, perská limetka 0,8 %, *bazalkový esenciální olej - stopové množství, emulgátor: sojový lecitin. *Bio surovina. Obsah kakaové sušiny minimálně  65 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2216 g
Tuky
37 g
z toho nasycené mastné kyseliny
22.4 g
Sacharidy
35.9 g
    z toho cukry
32.1 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
7.6 g
Sůl
0.02 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Bazalka a perská limetka Bio od Rococo Chocolates není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Poznejte čokoládovnu

Rococo Chocolates HQ

Rococo založila v roce 1983 Chantal Coady, a stala se nejen majitelkou, ale i designerkou této malé čokoládovny. Tehdy otevřela svůj první obchod na King Street v lodnýnské čtvrti Chelsea. O 26 let později již jako autorka tří knih o čokoládě boří hranice v prodeji čokolády se svými třemi londýnskými obchody. V roce 2008 Chantal a Rococo získali speciální cenu Academy of Chocolate Awards.

Čokolády Rococo jsou typické především úžasnými kombinacemi vysoce kvalitní čokolády a různých bylinek a koření. Bestsellerem se stala mléčná tabulka s mořskou solí oceněná zlatou medailí.

Všechny čokolády od Rococo Chocolates HQ