Prodej skončil

Rococo Chocolates
PERU
70% hořká čokoláda 70 g

Citron, třešně
Tóny
Silná
Intenzita
Piniový oříšek, kakao
Dochuť

Tato tabulka je vyrobena z kakaových bobů pěstovaných v unikátním klimatu na úpatí And v regionu Piura v Peru. Čokoláda je jemná a plné chuti. S ostrými tóny citrusů, třešňového džusu, v příjemné rovnováze s tóny ananasu a praženého kakaa.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Willie's Cacao Peruvian Black, 100% Chulucanas čokoládový váleček 180 g

Willie's Cacao

Peruvian Black, Chulucanas 100%

100% čokoládový váleček 180 g
198

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Rococo Chocolates HQ, Katalogové číslo: 5060072759720 Hmotnost: 70 g

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin. Obsah kakaa min. 70 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2360 g
Tuky
40 g
z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
39 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
7.5 g
Sůl
0 g
Poznejte čokoládovnu

Rococo Chocolates HQ

Rococo založila v roce 1983 Chantal Coady, a stala se nejen majitelkou, ale i designerkou této malé čokoládovny. Tehdy otevřela svůj první obchod na King Street v lodnýnské čtvrti Chelsea. O 26 let později již jako autorka tří knih o čokoládě boří hranice v prodeji čokolády se svými třemi londýnskými obchody. V roce 2008 Chantal a Rococo získali speciální cenu Academy of Chocolate Awards.

Čokolády Rococo jsou typické především úžasnými kombinacemi vysoce kvalitní čokolády a různých bylinek a koření. Bestsellerem se stala mléčná tabulka s mořskou solí oceněná zlatou medailí.

Všechny čokolády od Rococo Chocolates HQ

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST