Prodej skončil

Zaabär
HOŘKÁ S PEPŘEM ZE SICHUANU
56% hořká čokoláda s pepřem 35 g

Tmavá čokoláda s pepřem Sichuan. Kultura pepře Sichuan se v botanické kultuře v Číně a v Japonsku objevila v 19. století díky botanikům. Díky svému bohatému parfému evokujícímu Východ je jeho chuť silná a aromatická. Jeho původní chuť má jemně citrónovou chuť se zalesněnými tóny.

Prodej skončil



Katalogové číslo: 5425021940923 Hmotnost: 35 g

Složení

kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sichuánský pepř, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaové sušiny min. 55,9 %. Může obsahovat lepek, vejce, mléko. ořechy a arašídy.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2121 g
Tuky
34.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny
20 g
Sacharidy
56.1 g
    z toho cukry
37.1 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
7.1 g
Sůl
0.03 g
Poznejte čokoládovnu

ZAABÄR

Pokud by Vás zajímal význam poněkud exotického názvu Zaabär, vězte, že se jedná o inspiraci tureckým kořenářským trhem (bazaar), který majiteli učaroval pro svoji charakteristickou směsici chutí, vůní i emocí. Není proto žádným překvapením, že právě koření hraje v této výrobně čokolády hlavní roli. Mezi typickými příchutěmi čokoládových pochutin zde tak najdete základní výbavu každé správné hospodyňky: skořici, zázvor, koriandr, anýz, kardamom a mnohé další. Tato belgická čokoládovna se zkrátka doslova řídí heslem, že čokoláda je kořením života!

Firmu založil v roce 2007 Belgičan François-Jean Decarpentrie s jasným cílem: propojit jemnou chuť belgické čokolády s nejrůznějšími vůněmi světa. Mimo jiné lákala zakladatele i idea propojení „vnitřního a vnějšího světa čokoládovny“ – tedy výroby čokolády a samotného prodeje na jednom místě. To se mu povedlo, a tak již po prvním roce vzniká v Bruselu „Zaabär Factory Shop“: unikátní prostor, kde se na 600m2 vyrábějí ty nejlahodnější čokoládové pochutiny, zatímco o pár metrů dál se François-Jean setkává se svými zákazníky.

Většina čokolád speciálně vakuově balená – tak aby si uchovaly svoji čerstvost a jedinečné aroma.

Všechny čokolády od ZAABÄR