Prodej skončil

Francois Pralus
DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA
75% hořká čokoláda 100 g

Dominikánská republika se v současné době řadí mezi největší pěstitele kakaa na světě. Pěstují zde všechny odrůdy – Criollo, Forastero i Trinitario.
Kakaové boby vybrané pro tuto tabulku pocházejí z malé bio farmy, kde pěstují převážně Trinitario.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Bio
Šárka doporučuje
Francois Pralus 100% hořká čokoláda Madagaskar Criollo BIO 100 g

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Dominikánská republika
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320116 Hmotnost: 100 g

Složení

kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin (GMO free). Obsah kakaa: min. 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427 g
Tuky
44 g
z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9.4 g
Sůl
0.01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Šárka doporučuje
Francois Pralus 100% hořká čokoláda Madagaskar Criollo BIO 100 g

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks