169
ks
Novinka
Francois Pralus Papua Nová Guinea 75% hořká čokoláda 100g

Francois Pralus
PAPUA NOVÁ GUINEA
75% hořká čokoláda 100 g

Skladem 20 ks

Papua Nová Guinea, místo, kde mají kakaové boby charakteristickou chuť, vzhledem k pěstování kakaovníků ve vulkanické půdě. Roste zde převážně odrůda Trinitario. Pan Pralus mluví o této své tabulce, že není pouze velmi aromatická, ale že by se o ní dalo říct, že je až charismatická.

169
147 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Papua nová Guinea
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320536 Hmotnost: 100 g

Složení

kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin. Minimální obsah kakaa 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2448/585 kJ/kcal
Tuky
44 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
179