Prodej skončil
Akce
Expirace
-34% FRIIS-HOLM EXP MADAGASCAR fast dried 64% hořká čokoláda 100 g

Friis-Holm
MADAGASCAR FAST DRIED
64% hořká čokoláda 100 g

Akční cena, minimální trvanlivost do 30. 9. 2021
Novinka! Kakao, použito na výrobu této unikátní Friis Holm čokolády, bylo při procesu sušení vystaveno přímému slunečnímu záření na extra krátkou dobu. Díky tomu je tato tabulka výrazná svou kyselostí a citrusovými tóny. Doporučujeme vyzkoušet s tabulkou MADAGASCAR 64% Slow dried.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 60% hořká čokoláda s boby LA DALIA NIBS 100 g

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua s boby

60% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 68% hořká čokoláda O´PAYO BIO 100 g

Friis-Holm

O'Payo Nicaragua

68% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
DOČASNĚ VYPRODÁNO
FRIIS-HOLM 85% hořká čokoláda LA DALIA Nicaragua 100 g

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua

85% hořká čokoláda 100 g
299
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda NICALISO Nicaragua 100 g

Friis-Holm

Nicaliso Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
DOČASNĚ VYPRODÁNO
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda CHUNO DOUBLE TURNED 100 g

Friis-Holm

Chuno Double Turned

70% hořká čokoláda 100 g
299
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 50% mléčná čokoláda s ořechy O´PAYO HAZELNUT BIO 100 g

Friis-Holm

O´Payo Hazelnut

50% mléčná čokoláda s ořechy 100 g
299
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Dánsko
Vyrobeno


Výrobce: FRIIS-HOLM CHOKOLADE, Hmotnost: 100 g

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa min. 64 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2448 g
Tuky
42 g
z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
48 g
    z toho cukry
36 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
6 g
Sůl
0.01 g
Poznejte čokoládovnu

FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Mikkel Friis-Holm, původně šéfkuchař, zakladatel čokoládové značky Friis-Holm Chocolade, je opravdu zanícený pro svou sladkou práci. Patří mezi špičku nejlepších čokolatiérů světa.

Mikkel se k čokoládě dostal přes svá studia DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Na základě těchto znalostí si při výrobě svých tabulek pohrává s dobou fermentace, kdy nechává některé kakaové boby fermentovat kratší dobu nebo nechává kakao stejného původu a odrůdy obracet ve fermentačních boxech dvakrát a třikrát. Můžete tedy ochutnat dvě tabulky čokolády z jedné várky kakaových bobů a posoudit, do jaké míry může nepatrná změna v procesu výroby finálně ovlivnit její chuť.

Téměř každá z čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii a opravdu si je zaslouží. Pokud ochutnáte jednu, nebudete chtít nikdy přestat.

Všechny čokolády od FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Průměrné hodnocení 4. Vypočteno z 1 hodnocení
Všechna hodnocení
Jiří -
13.06.2021

Výborná hořká čokoláda.

Recenze píší jen zákazníci, kteří tento produkt zakoupili. Více informací
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 50% mléčná čokoláda O´PAYO BIO 100 g

Friis-Holm

O'Payo mléčná

50% mléčná čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 50% mléčná čokoláda s ořechy O´PAYO HAZELNUT BIO 100 g

Friis-Holm

O´Payo Hazelnut

50% mléčná čokoláda s ořechy 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 55% mléčná čokoláda 55% DARK MILK 100 g

Friis-Holm

Dark Milk

55% mléčná čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 65% mléčná čokoláda 65% DARK MILK 100 g

Friis-Holm

Dark milk

65% mléčná čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 68% hořká čokoláda O´PAYO BIO 100 g

Friis-Holm

O'Payo Nicaragua

68% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 60% hořká čokoláda LA DALIA Nicaragua 100 g

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua

60% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 60% hořká čokoláda s boby LA DALIA NIBS 100 g

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua s boby

60% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda RUGOSO BAD FERMENTATION 100 g

Friis-Holm

Rugoso Bad Fermentation

70% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda BARBA Nicaragua 100 g

Friis-Holm

Barba Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda NICALISO Nicaragua 100 g

Friis-Holm

Nicaliso Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda JOHE Nicaragua 100g

Friis-Holm

Johe Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks