189
ks

Heinde & Verre
FLORAL NOBLE BALI DARK
71% hořká čokoláda 70 g

Skladem 11 ks
Ovocné, banán
Tóny
Silná
Intenzita
Tropické ovoce. grappa, med
Dochuť

Objevte tabulku čokolády z kakaa ze západní části ostrova Bali s charakteristickou chutí místních bobů. Tato tabulka čokolády vás překvapí svou květinovou vůní a její chuť je kombinací květin a typické indonéské plné chutě kakaa. Velmi jemná hořká čokoláda, které sa vám jemně rozplyne v ústech a mimo rozkvetlé květiny ucítíte tóny bylin, medu, grappy a santalového dřeva. Čokoláda vám splní váš sen o cestě na exotické Bali. PS: V krabičce najdete dvě tabulky čokolády. Jednu tabulku si dejte hned a druhou máte na později!

189
164 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Bali
Původ bobů
Holandsko
Vyrobeno


Výrobce: Heinde & Verre, Katalogové číslo: 8179326531380 Hmotnost: 70 g

Složení

kakaové boby, kakaové máslo, řepný cukr, slunečnicový lecitin. Minimální obsah kakaa: 71 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2404/572 kJ/kcal
Tuky
43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
32 g
    z toho cukry
29 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
7 g
Sůl
0 g



CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Floral Noble Bali DARK od Heinde & Verre není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

Heinde & Verre

Představujeme vám čokoládovnu z holandského Rotterdamu Heinde & Verre. Název čokoládovny znamená „blízký & vzdálený“ a vznikl na základě myšlenky používání ingrediencí od místních holandských „blízkých“ farmářů v kombinaci s kakaovými boby ze „vzdálených“ exotických zemí. Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.

Jak sami čokolatiéři říkají: „Výroba té nejlepší čokolády je otázkou precizní práce, která vyžaduje čas a pracovní nadšení“. V továrně v Rotterdamu boby ručně přebírají a pro každý druh kakaa mají specifický pracovní a výrobní postup. Heinde & Verre čokolády odpočívají (staří) minimálně po dobu tří měsíců, získají tak komplexní chuť.

V portfoliu čokolády objevíte single origin tabulky i blendy. Single origin čokolády odhalují typický charakter jednoho použitého druhu kakaa dané plantáže. Blendy vám představí čokolády z namixovaných bobů, které mají plnou vybalancovanou chuť.

Čokoládovna používá kakao získané přímo od farmářů a na každé tabulce najdete mapu s přesným označením původu bobů. Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Ochutnat můžete čokolády z Bali, Peru nebo Brazílie. Za několik svých tabulek získali Heinde & Verre také několik světových ocenění.

Všechny čokolády od Heinde & Verre

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bonnat Chocolate

Lait Grands Crus Surabaya

65% mléčná čokoláda 100 g
159

Willie's Cacao

Indonesian Black, Javan Dark Breaking 100%

100% čokoládový váleček 180 g
199
Novinka
Francois Pralus Indonésie Criollo 75% hořká čokoláda 100 g

Francois Pralus

Indonésie Criollo

75% hořká čokoláda 100 g
169
Novinka
Francois Pralus 75% Indonésie do kapsy - degustační sada 300 g

Francois Pralus

Indonésie do kapsy

degustační sada 3 x 100 g, 300 g
499