Heinde & Verre hořká 71% Piura Peru Dark 70g

Heinde & Verre
PIURA PERU DARK
71% hořká čokoláda 70g

Není skladem

Tato tabulka čokolády je vyrobena z kakaa Piura Blanco cacao, které bylo zvoleno nejlepším Peruvian cacao v roce 2016. Typická světlá barva kakaových bobů je mimo jiné i nositelem tradiční komplexní ovocné chuti čokolády. Původní peruánské kakao je pěstováno v Puira Valley regionu. K výrobě této čokolády čokolatiéři zvolili dva profily pražení. V prvním profilu zvýraznili chuťové tóny svěžího ovoce. Druhý profil vnáší do čokolády plné tóny ořechů a kávy. V čokoládě objevíte tóny červeného ovoce, jemné ořechové tóny, dlouhou a elegantní dochuť kávy a citrusů. PS: V krabičce najdete dvě tabulky čokolády. Jednu tabulku si dejte hned a druhou máte na později!

169
147 Kč bez DPH
Tento produkt je dočasně vyprodaný

PŮVOD ČOKOLÁDY

Brazílie
Původ bobů
Holandsko
Vyrobeno


Výrobce: Heinde & Verre, Katalogové číslo: 8719326531342 Hmotnost: 70 g

Složení

Kakové boby z Brazílie, řepný cukr, slunečnicový lecitin. Minimální obsah kakaa: 71%.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
44 kJ/kcal
Tuky
24 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
34 g
Sacharidy
29 g
    z toho cukry
g
Vláknina
- g
Bílkoviny
7 g
Sůl
g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Piura peru dark od Heinde & Verre není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

Heinde & Verre

Představujeme vám čokoládovnu z holandského Rotterdamu Heinde & Verre. Název čokoládovny znamená „blízký & vzdálený“ a vznikl na základě myšlenky používání ingrediencí od místních holandských „blízkých“ farmářů v kombinaci s kakaovými boby ze „vzdálených“ exotických zemí. Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.

Jak sami čokolatiéři říkají: „Výroba té nejlepší čokolády je otázkou precizní práce, která vyžaduje čas a pracovní nadšení“. V továrně v Rotterdamu boby ručně přebírají a pro každý druh kakaa mají specifický pracovní a výrobní postup. Heinde & Verre čokolády odpočívají (staří) minimálně po dobu tří měsíců, získají tak komplexní chuť.

V portfoliu čokolády objevíte single origin tabulky i blendy. Single origin čokolády odhalují typický charakter jednoho použitého druhu kakaa dané plantáže. Blendy vám představí čokolády z namixovaných bobů, které mají plnou vybalancovanou chuť.

Čokoládovna používá kakao získané přímo od farmářů a na každé tabulce najdete mapu s přesným označením původu bobů. Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Ochutnat můžete čokolády z Bali, Peru nebo Brazílie. Za několik svých tabulek získali Heinde & Verre také několik světových ocenění.

Všechny čokolády od Heinde & Verre

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bonnat Chocolate

Lait Grands Crus Surabaya

65% mléčná čokoláda 100 g
159

Willie's Cacao

Indonesian Black, Javan Dark Breaking 100%

100% čokoládový váleček 180g
199
Novinka
Francois Pralus Indonésie Criollo 75% hořká čokoláda 100 g

Francois Pralus

Indonésie Criollo

75% hořká čokoláda 100 g
158
Novinka
Francois Pralus 75% Indonésie do kapsy - degustační sada 300 g

Francois Pralus

Indonésie do kapsy

degustační sada 3 x 100 g, 300 g
469