124
ks

Jordi's
HIT
53% mléčná čokoláda s drcenými boby 50 g

Skladem 35 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Karamel, ovoce
Tóny
Silná
Intenzita
Kakao, med
Dochuť

Mléčná čokoláda s kousky kakaových bobů. Touto čokoládou se Jordi's snaží přiblížit vyznavačům mléčné čokolády její prapůvodní chuť. Nakonec vzniká výjimečné spojení, které je k vidění jen velmi zřídka. Čokoláda oceněna stříbrnou medailí Academy of Chocolate v roce 2015.

124
111 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Blend
Původ bobů
Česko
Vyrobeno

Čokoláda je vyrobena z blendu (mixu) bobů z Jamaiky, Trinidadu, Bolívie a drcený boby jsou z Madagaskaru.



Výrobce: Jordi's chocolate, Katalogové číslo: 8594176050713 Hmotnost: 50 g, 100 g = 248,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové máslo, drcené kakaové boby 20 %. Obsah kakaového podílu 53 %. Může obsahovat stopy lískových ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2624/627 kJ/kcal
Tuky
48 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
29 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
21 g
Vláknina
g
Bílkoviny
11 g
Sůl
0,21 g
Poznejte čokoládovnu

Jordi's chocolate

V létě roku 2010 byl v Hradci Králové založen Salón čokolády – Jordi's Chocolate, pány Stejskalem a Koudelkou.

Po usilovné práci a vzdělávání sebe i zákazníků v oblasti opravdové čokolády se jim podařilo založit na počátku roku 2012 malou manufakturu na výrobu čokolády od kakaového bobu po tabulku. Od konce První republiky jsou Jordi's Chocolate v Česku první, kdo se o něco takového pokusil. Podařilo se tak alespoň trochu vrátit čas čokolády zpátky do České republiky. 

Jordi's Chocolate získali i několik prestižních mezinárodních ocenění, včetně medailí od Academy of Chocolate.

Všechny čokolády od Jordi's chocolate

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST