229
ks
Novinka
Marou 69% hořká čokoláda se zázvorem a limetkou 80 g

Marou
LIMETKA A ZÁZVOR
69% hořká čokoláda 80 g

Skladem 6 ks
zázvor
Tóny
Silná
Intenzita
Citrusy, bonbóny
Dochuť

Představujeme vám Marou čokoládovnu a jejich tabulku z kakaa z plantáže Bá Ria. Máte rádi čokolády, co mají říz? Tahle čokoláda je přesně pro vás. Krásně voní kakaem a ihned jak ji ochutnáte ucítíte pořádné zázvorové zahřátí, následuje příjemná svěží chuť najemno nakrájené limetky a na konci budete mít pocit, že cucáte zázvorový bonbón. Výborná záležitost!

229
199 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Vietnam
Původ bobů
Vietnam
Vyrobeno


Výrobce: Marou, Katalogové číslo: 8938505214115 Hmotnost: 80 g

Složení

kakao (65,5 %), třtinový cukr (29,5 %), kakaové máslo (3,5 %), limetka (1 %), zázvor (0,5 %). Obsah kakaa  min. 69 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2389/573 kJ/kcal
Tuky
37 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
21 g
Sacharidy
52 g
    z toho cukry
32 g
Vláknina
g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0 g
Poznejte čokoládovnu

Marou

Jeden ze zakladatelů čokoládovny, pan Vincent Mourou, opustil v roce 2010 svou práci vrcholového manažera v marketingu a ze San Franciska odcestoval do Vietnamu. V Saigonu se seznámil se Samuelem Marutou a jeho rodinou. Při společném kempování v džugli je napadlo, že by mohli vyrábět čokoládu. Navštívili plantáž v Ba Ria Province a vybaveni pouze mixérem, troubou a plechovými formičkami, začali v Samově kuchyni s výrobou prvních tabulek. A Marou Fraiseurs de Chocolat byla na světě.

V současné době najdete čokoládovnu Marou na okraji Saigonu. Kakaové boby praží velmi pomalu a na nízkou teplotu a používají výhradně kakaové boby z vietnamských plantáží z různých provincií. Jsou tak jedni z mála " tree to bar" čokoládoven na světě.

To co začalo jako dobrodružství pro dva snílky, můžete nyní "ochutnat" ve fromě čokoládové tabulky z těch nejlepších asijských ingrediencí.

Všechny čokolády od Marou

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Seed and Bean 72% hořká čokoláda mandarinka a zázvor BIO 85 g

Seed and Bean

Mandarinka a zázvor

72% hořká čokoláda 85 g
87

Willie's Cacao

Ginger Lime - Cuban Baracoa

70% hořká čokoláda se zázvorem a limetkou 50 g
95
Bio
Seed and Bean 58% hořká čokoláda zázvor BIO 85 g

Seed and Bean

Zázvor

58% hořká čokoláda 85 g
87
Bio
Rococo 65% hořká čokoláda - kandovaný zázvor Bio 70g

Rococo Chocolates

Kandovaný zázvor Bio

65% hořká čokoláda 70g
159

Stella

Premium Quality zázvor a citrón

41% hořkomléčná čokoláda 100 g
95