Prodej skončil

Raaka Chocolate
PINK MAGIC
40% bílá čokoláda s dračím ovocem 50 g

Kokosový dort
Tóny
Silná
Intenzita
Dračí ovoce
Dochuť

SUPER LIMITED EDITION, ať vám neuteče! Tohle musíte ochutnat. Růžovka z New Yorku. Potěší každého, kdo miluje kokos a chuť tropického ovoce (a nebo prostě jen kokosové zmrzliny, dortu, kokosek, akorát v růžovém). Čokoláda je vyrobena z kakaového másla z Peru a růžovou barvu má díky sušenému dračímu ovoci.





Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Raaka 100% hořká čokoláda Pure Cacao 50 g

Raaka Chocolate

Pure cacao 100%

100% hořká čokoláda 50 g
218

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
USA
Vyrobeno


Výrobce: Raaka, Katalogové číslo: PinkMagic2022 Hmotnost: 50 g

Složení

organické kakaové máslo, organický třtinový cukr, osušené kokosové mléko, mouka z manioku, organické sušené dračí ovoce, organický slunečnicový lecitin. Obsah kakaa: min. 40 %. Minimální trvanlivost do: 05/23.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2226 g
Tuky
32 g
z toho nasycené mastné kyseliny
20 g
Sacharidy
48 g
    z toho cukry
40 g
Vláknina
12 g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Pink Magic od Raaka Chocolate není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Raaka

Čokoládovnu Raaka najdete v New Yorku, konkrétně v Brooklynu. Největší zajímavostí této čokoládovny je proces zpracování kakaových single origin bobů, které v Raace nepraží, ale vyrábí tzv. “unrosated chocolate”. Jak sami říkají, proti pražení nic nemají, ale baví je více ovocná a zároveň autentická chuť “syrových” bobů, která vzniká právě pokud se kakaové boby neupraží. Používají kakaové boby z Tanzanie z Kokoa Kamili, Dominikánské republiky nebo Peru. A až budete v New Yorku, tak určitě nevynechejte exkurzi v této čokoládovně, stojí to za to.

Všechny čokolády od Raaka