Obrázek kategorie Raaka

Raaka

Čokoládovnu Raaka najdete v New Yorku, konkrétně v Brooklynu. Největší zajímavostí této čokoládovny je proces zpracování kakaových single origin bobů, které v Raace nepraží, ale vyrábí tzv. “unrosated chocolate”. Jak sami říkají, proti pražení nic nemají, ale baví je více ovocná a zároveň autentická chuť “syrových” bobů, která vzniká právě pokud se kakaové boby neupraží. Používají kakaové boby z Tanzanie z Kokoa Kamili, Dominikánské republiky nebo Peru. A až budete v New Yorku, tak určitě nevynechejte exkurzi v této čokoládovně, stojí to za to.

Zobrazit filtrování
Novinka
Šárka doporučuje
Raaka 67% hořká čokoláda Porcini Mushroom 50 g

Raaka Chocolate

Porcini Mushroom

67% hořká čokoláda s hříbkem 50 g
249
Do košíku
ks
Novinka
Šárka doporučuje
Raaka 70% hořká čokoláda Cranberry Pink Peppercorn 50 g

Raaka Chocolate

Cranberry Pink Peppercorn

70% hořká čokoláda s brusinkami a růžovým pepřem 50 g
249
Do košíku
ks
Novinka
Šárka doporučuje
Raaka 70% hořká čokoláda Salted Cherry Wood 50 g

Raaka Chocolate

Salted Cherry Wood

70% hořká čokoláda s třešňovým dřevem a solí 50 g
249
Do košíku
ks

Krásná čokoládovna Raaka v Brooklynu. Až budete v NY na výletě, zajděte se podívat na exkurzi, stojí to za to!

Nejlepší polštář na světě. Raaka používá výhradně eticky vypěstované kakao a kakaové boby před zpracováním nepraží.