Feitoria do Cacao
TANZANIE S OVČÍM MLÉKEM
60% mléčná čokoláda s ovčím mlékem 50 g

Není skladem
Smetana, kakaové boby
Tóny
Silná
Intenzita
Ovčí mléko
Dochuť

Netradiční vysokoprocentní mléčná čokoláda s ovčím mlékem. Kakaové boby z Tanzanie jsou doplněny velmi hladkým s intenzivně sladkým tónem ovčího mléka. Chuť je hladká a komplexní. Čokoládovna doporučuje napárovat tuto tabulku se sýry nebo plnými červenými či dezertními víny. Vyzkoušejte a užijte si ji.

188
168 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Nikaragua
Původ bobů
Portugalsko
Vyrobeno


Výrobce: Feitoria do Cacao, Katalogové číslo: 5600266139022 Hmotnost: 50 g, 100 g = 376,00 Kč

Složení

kakaové boby z Tanzanie, třtinový cukr, kakaové máslo, plnotučné ovčí sušené mléko. Obsah kakaa: min. 60 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2629/633 kJ/kcal
Tuky
52 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
32,9 g
Sacharidy
30,7 g
    z toho cukry
29,1 g
Vláknina
6,4 g
Bílkoviny
7,8 g
Sůl
0,14 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani TANZANIE s ovčím mlékem od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Great Taste Awards **

Společnost The Fine Food Guild každoročně pořádá největší světovou soutěž kvalitního jídla a pití Great Taste Awards. Logo této soutěže na obalu vašeho výrobku značí, že dostatečně nadchnul náročnou porotu, a vás tedy dozajista uspokojí.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

Všechny čokolády od Feitoria do Cacao