MAROU
GRAND CRU VIETNAM 100 %
100% hořká čokoláda 80 g

Není skladem
Koření
Tóny
Silná
Intenzita
Červené ovoce, smetana, krém
Dochuť

100% tabulka čokolády vyrobena v Saigonu z těch nejlepších místních kakaových bobů, jde o blend bobů z různých provincií jižního Vietnamu. Chuť bobů je krásně vybalancovaná do plné kakaové chutě s tóny koření, červeného ovoce s krémovou dochutí.

239
213 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

Při objednávce nad 1500 Kč balení Original Beans knoflíků z bílé čokolády 100 g zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Vietnam
Původ bobů
Vietnam
Vyrobeno


Výrobce: Marou, Katalogové číslo: 8938505214931 Hmotnost: 80 g, 100 g = 298,75 Kč

Složení

kakaové boby. Obsah kakaa: 100 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2600/625 kJ/kcal
Tuky
50,6 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
32,61 g
Sacharidy
29,5 g
    z toho cukry
0,67 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
12,8 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani GRAND CRU VIETNAM 100 % od MAROU není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Marou

Jeden ze zakladatelů čokoládovny, pan Vincent Mourou, opustil v roce 2010 svou práci vrcholového manažera v marketingu a ze San Franciska odcestoval do Vietnamu. V Saigonu se seznámil se Samuelem Marutou a jeho rodinou. Při společném kempování v džugli je napadlo, že by mohli vyrábět čokoládu. Navštívili plantáž v Ba Ria Province a vybaveni pouze mixérem, troubou a plechovými formičkami, začali v Samově kuchyni s výrobou prvních tabulek. A Marou Fraiseurs de Chocolat byla na světě.

V současné době najdete čokoládovnu Marou na okraji Saigonu. Kakaové boby praží velmi pomalu a na nízkou teplotu a používají výhradně kakaové boby z vietnamských plantáží z různých provincií. Jsou tak jedni z mála " tree to bar" čokoládoven na světě.

To co začalo jako dobrodružství pro dva snílky, můžete nyní "ochutnat" ve fromě čokoládové tabulky z těch nejlepších asijských ingrediencí.

Všechny čokolády od Marou

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST